dimarts, 16 de maig de 2017

Ressenya pel·lícula

 


FITXA TÈCNICA

Títol: La família Bélier
Director: Eric Lartigau
Repartiment: Lourane Emera, Karin Viard, François Damiens, Luca Galberg, Roxane Duran
Any i país: 2014/ França
Música: Evgueni Galperine, Sacha Galperine


La família Bélier és una conèdia , i també conté parts musicals que tenen un paper important. En aquesta pel·lícula podem veure com és el dia a dia dúna família de sordmuts.
Aquesta obra va sobre una família la qual el pare, la mare i el germà petit són sordmuts, tots menys la Paula, que és la germana gran. La Paula té un do especial per cantar, i ho fa a la coral de l'institut.
El seu professor li diu d'anar afer un examen a París per entrara a una escola de cant, al principi ella no hi vol anar perquè no vol deixar a la seva família sola, ja que creuen que no podran guanyar les eleccions del poble sense ella. La família Bélier ven formatges, ja que té una granja.
Al final la Paula fa l'examen i entra a l'ecola de cant a París.


La pel·lícula és molt intressant i molt entretinguda de veure, i et permet veure la vida d'aquesta família i dels diferents membres.
Ttrobo que és una pel·lícula molt bona de la qual pots apendre moltes coses, i crec que això és el que té com a objectiu.
Tots els actors han sapigut interpretar els seu papers, sobretot la Paula, ha sabut interpretar totes les escenes de manera que semblen reals.

La pel·lícula ha volgut transmetre aquest pas de ser adolescent a ser ja un adult, i tenir més independència dels pares, i crec que el tema l'ha tractat amb bastanta delicadesa.
Finalment és una pel·lícula que l'haurien de veure tots els adolescents i aprendre una mica d'ella.Resultado de imagen de la familia belier
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada